LAVERE PRIS FOR UBEGRENSET OPPFØLGING

fra 1. november 2019

Vi har gått bort fra å ha en alternativ PT-pakke med begrenset oppfølging. Jeg vil følge alle opp ubegrenset. Det er det jeg liker best, og som gir meg den gode følelsen. Og det er tett oppfølging som gir best resultat.

Det som en stund har vært Premium PT-pakke, er nå blitt eneste pakke, men nesten til prisen på “billigpakken”, vi har hatt til nå.

Kanskje noen synes det ser dyrt ut å ha meg som personlig trener?

Om jeg i snitt jobber 2 timer pr uke med en utøver, og det gjør jeg fort, er det ikke dyrt. Det går tid med å lage og endre programmet, svare grundig på henvendelse / undervise i treningslære, gjennomgå treningsrapporter, få ut instruksjons- og motivasjons-e-poster, m.m.

Straks du har bestemt deg, skjer følgende videre: Da sender jeg  dere et grundig utøverintervju. Jeg vil vite idrettsbakgrunn fra barnsben av, eventull skadehistorikk, totalbelastning i hverdagen med jobb, familie og annet, perser på ulike distanser, alle konkurranser og målsettinger som er planlagt, antall timer og økter pr uke dere tenker dere kan trene ved start, og maksimalt, etter gradvis oppbygging av mengde. For å nevne noe.

Når jeg har fått svarene, har jeg et glimrende verktøy til å skreddersy et individuelt tilpasset treningsprogram.

Det blir alltid endringer og justeringer underveis i programmet. Noen ganger fører det til at både én og to uker blir vesentlig forandret.

Det er lov å skifte pakker underveis; å gå fra 6 ukers og til 1/2-års pakke.

Tjenesten blir fakturert uten moms, da dette er et opplæringsprogram, et kurs i å trene, samtidig som du får oppleve kunnskapen i praksis, og erfare at det vanligvis virker meget bra! Det er sjekket ut at dette er momsfritt.

6-UKERS PT-PAKKE 
med ubegrenset coaching

4200 kr

Les mer

1/2 ÅRS PT-PAKKE
med ubegrenset coaching

15600 kr

Les mer