Online coaching som har gitt dokumenterbare og oppsiktsvekkende resultater!

Det beste du kan gjøre for å få en beskrivelse av hva jeg kan gjøre for deg, er å lese “Omtaler“, der utøvere forteller med egne ord hva jeg har gjort for dem. Jeg ble faktisk rørt da jeg fikk inn de omtalene! Det er så godt å høre at det jeg har bidratt med, har betydd så mye for løpeglade mennesker.

Les omtaler her.

Når du har meg som online coach, har hver eneste trening en mening. Målet er at du skal få optimalt igjen for hver eneste treningsøkt. Du lærer hvordan du skal sette opp et optimalt treningsprogram.

At du samtidig praktiserer programmet, er et viktig element i undervisningen. Samtidig som du erfarer programmet på din egen kropp, underviser jeg parallelt i treningslære; du får forklaringer på hvorfor vi gjør sånn og sånn, og hele gruppen får jevnlige e-poster med viktige spørsmål og svar innen treningslære. Slik blir det morsommere og mer motiverende å løpe! Dette er rett og slett et kurs i hvordan du skal trene optimalt, slik at du blir selvhjulpen videre.

Dette er en investering for livet, det å lære så mye om trening og treningsglede på en så enkel, interessant og inspirerende måte! At du som utøver blir undervist i stedet for bare å få instruksjoner, betyr at du forstår formålet med hver økt, og da er det lettere å være disiplinert når det gjelder optimal utførelse. Det blir også lettere å tro på at treningsopplegget skal bli suksess. Jeg er overbevist om at denne forståelsen og troen har vært viktige årsaker til at så mange i PG’s Treningslab virkelig har opplevd stor suksess ved hjelp av online coaching.

Ta en titt på PT-pakkene vi leverer!

6-UKERS PT-PAKKE MED UBEGRENSET COACHING.

1/2 ÅRS PT-PAKKE MED UBEGRENSET COACHING.

Klar til å bestille?